Supă Miso de varză, dovleac și ciuperci

Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Supa de kale, dovlecei și ciuperci Miso ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 79 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Closet Cooking are 1466 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de dovlecei, varză, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Frittata de dovlecei, ciuperci, Kale și cârnați, Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba, și Bol de orez de orz cu dovlecei, ciuperci și Kale în sos Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți dashi, kale și ciuperci la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă miso-ul în 1/4 cană de dashi din tigaie și se amestecă amestecul înapoi în tigaie.
Se servește fierbinte garnisit cu ceapă verde.