Supa Hawaiană de coadă de bou necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 643 calorii. 1028 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați cozi de bou, jupuite, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Coadă De Bou, Supă Consistentă De Coadă De Bou, și Supă Coreeană De Coadă De Bou.
Instrucțiuni
1
Fierbeți cozile de bou, tăiați excesul de grăsime: aduceți la fierbere o oală mare (5 litri), pe jumătate umplută cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați cozile de bou. Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
3
Scurgeți oala. Clătiți cozile de bou în apă. Tăiați cozile de bou de orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Fierbeți cozile de bou în apă cu condimente timp de 1 oră: întoarceți cozile de bou în oală. Acoperiți cu apă cu un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Oxtail
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați coaja de portocală, anasonul stelat, ghimbirul și sarea. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic. Acoperiți și lăsați să fiarbă timp de o oră.
Adăugați alunele și fierbeți încă 2-3 ore, până când carnea de coadă de bou este fragedă și cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Opărit
Oxtail
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Grăsime degresată: în acest moment, puteți fie să îndepărtați grăsimea de pe supă și să treceți la pasul următor, fie să lăsați supa să se răcească și să o răciți peste noapte la frigider. A doua zi, grăsimea se va solidifica și va fi ușor de tras din partea de sus a supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
3
Aromele vor fi avut, de asemenea, mai multe șanse să se amestece și să fie absorbite de cozile de bou dacă lăsați supa să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Adăugați fulgi de ardei iute, verdeață de muștar: aduceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
5
Adăugați fulgii de ardei iute și verdeața de muștar. Gatiti inca 5 minute, sau pana cand verdeturile de mustar sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
1 Cană De Usturoi Tocat
1
Se servește cu garnituri de coriandru proaspăt tocat, ceapă verde și ghimbir proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2
Dacă doriți, puteți scoate carnea de pe oase înainte de servire. Preferăm carnea servită cu OS, caz în care veți dori să oferiți un castron pentru oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch