Supă franțuzească de roșii cu ceapă
Rețeta Supă de roșii cu ceapă franceză îți poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute . Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 430 de calorii . Pentru 1,8 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, cățel de usturoi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 64% . Supa clasică de ceapă franceză , supa de ceapă franceză Dunkin și supa marsala de ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie.
Se adauga sucul de rosii, bulionul, sucul de lamaie, patrunjelul si zaharul brun. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute, amestecand din cand in cand.
Pune supa în 10 oz. boluri sau ramekine rezistente la cuptor. Acoperiți cu pâine franțuzească; se presară cu brânză. Se prăjesc la 4-6 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza este spumoasă.