Supă franțuzească de roșii cu ceapă

Supă franțuzească de roșii cu ceapă
Rețeta Supă de roșii cu ceapă franceză îți poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute . Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 430 de calorii . Pentru 1,8 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, cățel de usturoi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 64% . Supa clasică de ceapă franceză , supa de ceapă franceză Dunkin și supa marsala de ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Plus 1 Lingura Unt Nesarat, Impartit1/4 Cana Plus 1 Lingura Unt Nesarat, Impartit
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
2
Se adauga sucul de rosii, bulionul, sucul de lamaie, patrunjelul si zaharul brun. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail UmpluteMăsline De Cocktail Umplute
Cireșe Tartă Fără Sâmburi Conservate Sau Congelate, ScurseCireșe Tartă Fără Sâmburi Conservate Sau Congelate, Scurse
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri
3
Pune supa în 10 oz. boluri sau ramekine rezistente la cuptor. Acoperiți cu pâine franțuzească; se presară cu brânză. Se prăjesc la 4-6 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza este spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânză Cheddar Mărunțită Sau Piper JackBrânză Cheddar Mărunțită Sau Piper Jack
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Lingurite Condiment Pentru Carne2 Lingurite Condiment Pentru Carne
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista