Supă de vită și orz cu aragaz lent

Supă de vită și orz cu aragaz lent
Supa de vită și orz cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 1,72 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei vegetal, mandrină de vită, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de vită și orz cu aragaz lent, Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, carnea de vita, sarea si piperul in ulei 7-10 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți amestecul de carne de vită în aragaz lent de 6 litri. Se amestecă morcovii, orzul și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OrzOrz
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
4
Creșteți setarea căldurii la mare. Se amestecă mazărea congelată și porumbul. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când mazărea și porumbul sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 50 m.
Porții9
Scor De Sănătate16
Revista