Supă de sparanghel, lămâie și mentă
Supa de sparanghel, lămâie și mentă este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană, cu 2 porții. Pentru 3,22 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 244 de calorii . 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute . Este perfect pentru iarnă . Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de eșalotă, coajă de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt sorbetul de lămâie și mentă ,chiftele de miel condimentate cu sos de iaurt de lămâie și mentă și supa catalană de dovlecel de roșii cu mentă și migdale prăjite .
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile din 6 sulițe de sparanghel, la aproximativ 1 1/2 inci de vârf; rezerva pentru garnitura mai tarziu. Tăiați sparanghelul rămas în bucăți.
Se încălzește ulei de măsline într-o oală de supă la foc mediu; gătiți și amestecați eșapa în uleiul fierbinte până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se adauga sparanghelul tocat; se asezonează cu mentă, sare și piper. Gatiti pana sparanghelul este putin fraged, aproximativ 3 minute.
Turnați supa de pui în amestecul de sparanghel; aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când sparanghelul este fraged, 12 până la 15 minute. Se amestecă cu coaja de lămâie.
Amesteca supa folosind un blender de mana sau un robot de bucatarie pana se omogenizeaza.
Aduceți la fiert o oală mică cu apă ușor sărată; gătiți vârfurile de sparanghel în apă clocotită până când devin verde aprins, aproximativ 2 minute. Strecurați vârfurile de sparanghel și treceți sub apă rece pentru a opri procesul de gătire.
Ornează supa cu vârfuri de sparanghel și ou fiert tare.