Ciorba de somon din lapte de unt este o fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Food.com. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, zară, napi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Foarte Boabe ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Supă De Somon, și Supă De Somon pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.