Manhattan Clam Chowder este un pescatarian felul principal. O porție conține 724 calorii, 21g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,18 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi, șalotă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Scoici Din Manhattan, Supă De Scoici Din Manhattan, și Supă De Scoici Din Manhattan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sos De Supă De Scoici
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Într-o cratiță medie la foc mare, reduceți sucul de scoică la 2 căni. Curățați bine și clătiți scoicile sub apă curentă rece. Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați șalotele, țelina, usturoiul, roșiile, pătrunjelul și pasta de roșii și amestecați constant timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați scoicile și amestecați timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Adăugați vinul, acoperiți și continuați să gătiți la foc mare până când majoritatea scoicilor s-au deschis, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se transferă într-un castron și se răcește peste o baie de gheață; aruncați orice scoici nedeschise. Rezervați aproximativ 2 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți toate scoicile, cu excepția a 8 scoici, tăiați și aruncați mantalele, păstrând doar burțile. Într-o cratiță medie, combinați sucul de scoici redus cu lichidul de gătit cu scoici și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
9
Adăugați crenguțele de cimbru, condimentați cu suc de lămâie după gust și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
11
Ragut De Scoici
12
Într-o tigaie medie, aduceți bulionul de pui la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați șalota și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
14
Adăugați boabele de porumb și fierbeți până sunt fierte, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
15
Adăugați țelina și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
16
Adăugați scoicile, roșiile cherry confitate și frunzele de țelină. Continuați să fierbeți până când frunzele de țelină s-au ofilit și roșiile cherry și scoicile sunt calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
17
Adăugați roșiile cherry înjumătățite și untul. Rotiți tigaia pentru a topi untul în ragout și condimentați cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Resturi Proaspete
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
18
Pentru A Termina
19
Împărțiți sosul de pudră de scoici în 4 boluri, rezervând 1/4 cană pentru finisare. Împărțiți ragoul de scoici printre boluri. Aerați sosul de pudră de scoici rezervat cu un blender de mână și lingurați spuma deasupra fiecărui fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Garnisiți cu frunze de țelină și 2 scoici în coji și terminați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
21
/n /nreimprimat cu permisiunea I Love New York: Ingredients and Recipes de Daniel Humm și Will Guidara, 2013 Ten Speed Press / n / nA originar din Elveția, Daniel Humm și-a început pregătirea culinară la o vârstă fragedă și a continuat să gătească în multe dintre cele mai bune hoteluri și restaurante elvețiene. Humm a câștigat prima sa stea Michelin la vârsta de douăzeci și patru de ani ca bucătar executiv la Gasthaus zum Gupf în Alpii Elvețieni. În 2003, s-a mutat în Statele Unite și a devenit bucătar executiv la Campton din San Francisco
22
A primit patru stele de la San Francisco Chronicle. Trei ani mai târziu a devenit bucătar executiv al Eleven Madison Park. / nHailing din Sleepy Hollow, New York, Will Guidara a fost cufundat în industria restaurantelor de la vârsta de treisprezece ani. Este absolvent al școlii de administrare hotelieră de la Universitatea Cornell și a urmat școala culinară din nordul Spaniei. Guidara s-a antrenat în sălile de mese din Tribeca Grill, Spago și Tabla și a deschis restaurantele de la Muzeul de Artă Modernă înainte de a deveni director general al Eleven Madion Park în 200
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
23
/ conducerea lui nUnder Humm și Guidara, Eleven Madison Park a primit patru stele de la New York Times, a câștigat trei stele Michelin și a primit un loc râvnit pe lista San Pellegrino a celor mai bune 50 de restaurante din lume. Restaurantul a primit, de asemenea, șase Premii James Beard, inclusiv Oustanding Chef și restaurant remarcabil în America. În 2011, Humm și Guidara au cumpărat Eleven Madison Park și, la începutul anului 2012, au continuat să deschidă spațiile de mâncare și băuturi de la Hotelul NoMad. Ei sunt, de asemenea, autorii Eleven Madison Park: The Cookbook.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.