Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați supa de scoici cu porumb. Această supă are 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30 și costă 50 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cap de la magazin și ridica urechi de porumb, pancetta, ardei gras, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de scoici și porumb, Supă de scoici cu porumb, și Scoici picante și supă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pancetta intr-un cuptor olandez mare la foc mediu, amestecand frecvent, 5 minute sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți pancetta din tigaie și scurgeți pe un prosop de hârtie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
3
Încălziți uleiul în aceeași tigaie; adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați țelină și ardei gras și gătiți, amestecând ocazional, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
6
Adăugați suc de scoici, bulion, cartof și bob de porumb rezervat în cuptorul olandez și aduceți la fierbere scăzută; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute sau până când cartoful este fraged. Mash o cantitate mică de cartofi pentru a ajuta la îngroșarea supa la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Îndepărtați bobul de porumb și aruncați-l.
8
Adăugați sâmburi de porumb, scoici, sare de mare și piper și creșteți căldura la mediu-mare; gătiți 7 minute sau doar până când scoicile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
9
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și arpagicul; adăugați mai multă sare de mare și piper, dacă doriți. Pentru a servi, împărțiți scoicile uniform între bolurile individuale și lingurați supa peste scoici. Se acoperă cu bucăți de pancetta crocantă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.