Supă de roșii, fenicul și Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de roșii, fenicul și Crab. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.88 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați roșiile în suc, bulbi de fenicul, ulei de măsline suplimentar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană rapidă de Crab în bulion de fenicul-roșii, Supă De Roșii-Fenicul, și Supă de fenicul și roșii.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, feliile de fenicul și usturoiul; se presară ușor cu sare și piper. Saut până când ceapa și feniculul sunt fragede, amestecând des și ajustând căldura la mediu dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 15 minute.
Adăugați roșiile cu suc și 2 căni de bulion și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când aromele se amestecă și legumele sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă carnea de crab și se adaugă mai mult bulion cu 1/4 cană în supa subțire, dacă se dorește; se fierbe doar până se încălzește, 3 până la 4 minute. Condimentează supa cu sare și piper.
Împărțiți supa între boluri.
Presărați fiecare cu frunze de fenicul tocate.
Stropiți fiecare porție cu ulei.
Se servește cu pâine prăjită.