Supă de roșii și fasole

Supă de roșii și fasole
Supa de roșii și fasole ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 253 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Încercați Supă De Fasole De Roșii, Supă de fasole de roșii și Cannellini, și Supă De Fasole Verde De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică la foc mediu, gătiți ceapa în unt și ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Turnați fasolea și roșiile în apă. Se amestecă ceapa gătită în amestec și se fierbe 5 minute. Puree cu sosul de piper și ketchup într-un blender sau robot de bucătărie sau folosind un blender de imersie. Reveniți la căldură, condimentați cu sare și piper și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte
TomateTomate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista