Supă de năut, pâine și praz cu Harissa și iaurt
Supa de năut, pâine și praz cu Harissan și iaurt este o vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, praz, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă picantă de harissa, vinete și năut, Supă De Năut, Praz Și Parmezan, și Supă Cremoasă De Praz Și Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați rădăcinile, frunzele exterioare și vârfurile din Praz, lăsând părți albe și verde deschis ale fiecărui praz.
Tăiați fiecare praz pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați prazul în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați chimen și usturoi; gatiti 1 minut.
Adăugați bulion de pui și naut; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Așezați aproximativ 2/3 cană de pâine în fiecare din cele 6 boluri; oală aproximativ 1 1/3 cană de supă peste fiecare porție.
Combinați 3/4 cană de iaurt simplu cu conținut scăzut de grăsimi și 6 lingurițe de harissa într-un castron mic. Completați fiecare porție cu 2 linguri amestec de iaurt.