Supa de mere de dovleac durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 7 porții cu 434 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii de iarnă, condimentele de pasăre, țelina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Supă De Mere De Dovlecei, Supă De Suc De Mere, și Supă De Suc De Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește țelina, mărul și ceapa în ulei și unt până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, condimentul de pasăre, sarea și piperul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Într-un blender, combinați 1 cană de bulion și amestecul de legume; acoperiți și procesați până se omogenizează. Reveniți la tigaie; adăugați dovleceii și bulionul rămas.