Supă De Mazăre De Vară

Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și hor d ' oeuvre primar? Supa de mazăre de vară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 198 calorii. Vă este adus prin simple rețete. 169 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de șalotă, sare și piper, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de vară răcită, leuștean și supă de mazăre de grădină, Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, și Supă De Mazăre Verde Cu Tarhon Și Varză De Mazăre.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt: intr-o cratita medie (2 1/2 pana la 3 litri) topiti untul la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, câteva minute.
Adăugați bulionul și crenguțele de mentă la șalotă, creșteți focul și aduceți la fierbere.
Adăugați mazărea congelată și sarea și piperul după gust. Reveniți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când mazărea este doar fragedă, 3-5 minute.
Aruncați menta și pur și simplu supa într-un blender până când este complet netedă.
Se amestecă în cremă. Gust și condimente corecte.
Reîncălziți pentru a servi cald sau răciți pentru a servi rece.
Se serveste garnisit cu CR fra fra FRA și benzi de menta.