Supa de legume și șuncă înăbușite este un fel principal fără lactate. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 200 de calorii, 13 g de proteine și 4 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de roșii, bulion de pui, busuioc și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ supă de mazăre cu șuncă și legume, supă de fasole bleumarin cu șuncă și legume și supă de mazăre cu șuncă și legume.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați roșiile, bulionul de pui, busuiocul și piperul. Se aduce la fierbere. Se amestecă legumele, șunca și fasolea. Reveniți la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă pastele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)