Supă de fasole neagră cu pătlagină dulce și cremă de avocado-chimen

Supă de fasole neagră cu pătlagină dulce și cremă de avocado-chimen
Supa de fasole neagră cu pătlagină dulce și cremă de Avocado-chimen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 98 cenți pe porție. O porție conține 394 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chimen măcinat, fasole, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Burgeri vegetali cu Patlagină de fasole neagră cu Avocado, Supă de fasole neagră Chipotle cu cremă de Avocado, și Salată de Avocado, fasole neagră și porumb cu vinetă de tei-chimen.

Instrucțiuni

1
Spălați fasolea și aruncați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Așezați fasolea spălată într-o oală mare și acoperiți cu 10 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Lăsați-l să stea peste noapte sau cel puțin 5 hours.In o tigaie cu sos mediu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Apoi adăugați ceapa, usturoiul, ceapa, ardeiul gras roșu și ardeiul verde. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa este translucida.Aduceți fasolea la fiert, apoi adăugați amestecul de legume, chimenul măcinat, oregano și tableta de bulion. Acoperiți și reduceți focul la minim și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați coriandru, piure de roșii, sare și piper negru. Acoperiți și gătiți încă 60 de minute sau până când fasolea este tender.To faceți crema: într-un robot de bucătărie, combinați toate ingredientele și procesați până la consistența netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Așezați plantanele tăiate cubulețe pe o tigaie mare cu 1 lingură de ulei vegetal și gătiți până devin aurii.Puneți fasolea într-un castron și acoperiți cu pătlagine și cremă de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista