Supă de dovleac și pere
Supa de dovlecei și pere este un aperitiv care servește 9. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 225 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea pentru frișcă, pudră de curry, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt ciorbă de dovlecei și pere: mâncare reală convenabilă , ciorbă de dovlecei și mere și ciorbă de dovlecei și tahini .
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele.
Puneți dovleceii tăiați cu partea în jos într-un spațiu de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400° timp de 40-50 de minute sau până când se înmoaie. Se răcește ușor; scoateți pulpa și puneți deoparte.
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați curry, usturoi, ghimbir și sare; gătiți încă 1 minut. Se amestecă bulionul, perele și dovleceii. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute. Se răcește ușor.
Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie; se adaugă smântână și se încălzește. Acoperiți cu oțet balsamic și arpagic, dacă doriți.