Supă De Crab
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Crab Chowder ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 559 calorii, 45g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, lapte, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Supă De Crab, Supă De Crab, și Supă De Crab.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina, cimbru, sare si piper in unt fierbinte pana cand ceapa si telina incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați cartofii, laptele, bulionul, smântâna și sucul de scoici în amestecul de ceapă. Aduceți la foc mic; gătiți până când cartofii sunt moi, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de bulion într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Întoarceți supa piure în oală și amestecați carnea de crab. Gatiti pana cand supa este fierbinte si crabul este incalzit, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.