Supă de conopidă prăjită cu slănină și ulei de pătrunjel

Supa de conopidă prăjită cu slănină și ulei de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 367 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper kosher, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă de conopidă prăjită" cartofi " cu slănină, Broccoli prăjit + supă de conopidă {cu slănină și Cheddar alb!}, și Conopidă prăjită cu sos de lămâie-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. amestecati conopida cu 4 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust. Împărțiți între 2 foi de copt cu margini și prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc profund și se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Între timp, așezați felii de slănină într-o tigaie rece din fontă, apoi puneți la foc mediu. Gatiti, rasucind o data, pana se rumeneste si crocant, aproximativ 6 minute.
Scurgeți slănina pe un prosop de hârtie, apoi tocați sau sfărâmați în bucăți de mușcătură.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare, cu fundul greu, setat la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, dar nu se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Adăugați conopida prăjită și stocul, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Lăsați supa să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați jumătate și jumătate și folosiți un blender de mână pentru a amesteca supa până se omogenizează. Alternativ, amestecați supa într-un blender în două loturi. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper. Păstrați supa caldă.
Combinați restul de 1/2 cană de ulei de măsline și pătrunjel în blender și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Treceți uleiul printr-o sită cu ochiuri fine.
Pentru a servi, supa de oală în boluri, garnisiți cu ulei de pătrunjel și presărați slănină tocată.