Supă de ceapă franceză cu Porcini

Reteta supa de ceapa franceza cu Porcini ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 oră și 55 de minute. Pentru $ 6.59 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 647 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de gruyere, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați 6 linguri de unt și lăsați-l să se topească. Se amestecă ceapa și cimbrul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se caramelizeaza, aproximativ 40 pana la 45 de minute.
Între timp, puneți ciupercile într-un vas mic și acoperiți cu câteva căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe la foc mic pentru a reconstitui ciupercile.
Adăugați sherry-ul în oală cu ceapa, pentru a degrada tigaia, apoi amestecați vinul.
Scoateți ciupercile din bulionul lor cu o lingură pliată pe o tăietură. Tăiați-le și adăugați-le la ceapă.
Adăugați în supă toate, cu excepția ultimei 1/2 cană din lichidul de ciuperci, aproximativ 1 cană.
Adăugați pachetul de plante medicinale și stocul de vită în oală și fierbeți supa timp de 30 până la 45 de minute. Se răcește și se dă la frigider pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu, acoperiți și pregătiți crutoanele când sunt gata de servit.
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. prăjiți pâinea pe un suport peste o foaie de copt, până se rumenesc adânc. Ungeți pâinea, folosind cele 2 linguri de unt rămas și frecați-le din belșug cu usturoiul tăiat. Topiți toasturile cu brânzeturile și întoarceți-le la cuptor până când brânza este topită și bulbucată. Toasturile pot fi aranjate pe partea de sus a crocks de supă, pus pe foaie de copt, apoi acoperit cu brânză și coapte la maro, pentru o prezentare mai dramatică.
Puneți supa în boluri de servire și serviți cu toasturile de brânză.