Reteta supa de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 43 minute. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 441 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, pâine, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.