Supă de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom
Supa de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 143 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, turmeric măcinat, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 122 de fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Supă De Morcovi De Cartofi Dulci, Supă De Morcovi Și Cartofi Dulci, și Supă De Cartofi Dulci Și Morcovi.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Condimentează cu cardamom, turmeric, ghimbir, fulgi de piper, scorțișoară, cayenne; gatiti pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulion de pui și apă; adăugați cartofi dulci și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când legumele sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Se scoate de pe foc și se curăță în loturi până se omogenizează.