Supa de cartofi dulci și morcovi cu Cardamom ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 143 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, turmeric măcinat, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 122 de fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Supă De Morcovi De Cartofi Dulci, Supă De Morcovi Și Cartofi Dulci, și Supă De Cartofi Dulci Și Morcovi.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Condimentează cu cardamom, turmeric, ghimbir, fulgi de piper, scorțișoară, cayenne; gatiti pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă bulion de pui și apă; adăugați cartofi dulci și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când legumele sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scoate de pe foc și se curăță în loturi până se omogenizează.