Supă de cartofi și varză de țară
Supa de cartofi și varză de țară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați slănină, vin, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Varză De Țară, Supă De Varză De Țară, și Supă de fasole, carne de vită și varză.
Instrucțiuni
Într-o oală de supă, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, 5 minute.
Adăugați ceapa și prazul și gătiți la foc mic până se înmoaie, 10 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, 5 minute.
Legați crenguțele de pătrunjel, crenguțele de cimbru și frunza de dafin cu sfoară; se adaugă în oală împreună cu cartofii și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când cartofii sunt fragede, 10 minute.
Adăugați varza, condimentați cu sare și piper și fierbeți până când varza este fragedă, cu 10 până la 15 minute mai mult. Aruncați pachetul de plante medicinale. Se amestecă arpagicul.
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați pâinea și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când crutoanele se rumenesc, 6 minute; aruncați usturoiul. Se condimentează cu sare și se presară pătrunjel.
Puneți supa în boluri adânci.
Se presară cu crutoane și se servește.