Supă de busuioc de roșii
Ai nevoie de un aperitiv ovovegetar fără gluten și lacto ? Supa de busuioc cu roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 de calorii , 7 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 55% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ vinete la grătar și stive de roșii moștenite cu busuioc și coulis de roșii , roșii uscate Alouette și busuioc și sos de vin cu busuioc și ulei de măsline Heirloom peste paste .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți morcovii și ceapa în unt la foc mediu-mic timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când.
Se ia de pe foc si se raceste putin.
Intr-un blender se pune 1/2 bulion si legumele racite; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă piureul de roșii, zahărul de busuioc, sare, piper și bulionul rămas.
Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute. Reduceți căldura la minim. Se amestecă treptat laptele evaporat; se încălzește (nu se fierbe).