Supa de brânză Cheddar și Broccoli este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, brânză cheddar, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Broccoli cu brânză Cheddar, Supă De Broccoli Și Brânză Cheddar, și Supă De Broccoli Cu Brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, amestecați supa și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește la foc mare, amestecând continuu, până la fierbere și neted.
3
Adăugați broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Capac; gatiti 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Se amestecă laptele, muștarul, sarea, usturoiul praf și piperul. Gatiti neacoperit 3-5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine. Se amestecă brânza până se topește.