Supă de anghinare și hrean din Ierusalim

Supă de anghinare și hrean din Ierusalim
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de anghinare și hrean din Ierusalim ar putea fi uimitoare fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de Cartofi, Arpagic plus suplimentar pentru garnitură, sos de hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata, și Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți anghinarea într-o formă de prăjire și stropiți cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Subţire-Subţire-
3
Coaceți timp de 30 de minute până se înmoaie. se scoate din cuptor, apoi se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o tigaie mare, aduceți bulionul la fiert, adăugați cartoful și fierbeți timp de 5-10 minute până se înmoaie. Când anghinarea este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați cu grijă pielea și transferați carnea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați cartofii și puțin din bulionul de legume, apoi procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Întoarceți amestecul procesat în stocul rămas, amestecați împreună și încălziți ușor. Se amestecă sosul de hrean și arpagicul tocat, apoi se condimentează generos după gust. Puneți supa în boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
7
Serviți supa garnisită cu arpagic proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista