Supa clasică Minestrone ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 59 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână 1/3 cană de pansament italian Kraft zesty, conserve de roșii, spanac strâns și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Clasică Italiană De Minestrone, Clasic Minestrone, și Supă Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți toate, cu excepția ultimelor 3 ingrediente, la fiert într-o cratiță mare; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 45 min.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă pastele și spanacul; gatiti 10 min. sau doar până când pastele sunt fragede.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.