Sulițe De Dovlecel Saut
Saut zucchini Spears este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Zucchini Spears, Sulițe De Dovlecei Parmezan, și Sulițe Colorate De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate transversal în 2 bucăți.
Tăiați fiecare bucată de dovlecel în 3 sulițe.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați dovlecelul și ceapa. Saut 5 până la 6 minute sau până când legumele sunt ușor rumenite.
Se presară sare și piper; aruncă bine.