Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko
Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 724 calorii, 57G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.28 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți shoyu, ciuperci cremini, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui Namban din bucătăria americană a lui Hiroko, Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko, și California Pizza Bucătărie Bucătărie salată tocată cu vinetă cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mirinul și sake-ul într-o oală mică la foc mediu și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sosul de soia, zahărul și scallions și gătiți sosul timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
3
Scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească. Aruncați scallions și adăugați ardeii chile. (Sosul suplimentar poate fi refrigerat până la 6 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Scoateți partea inferioară tare a tulpinilor de ciuperci și tăiați ciupercile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Tăiați dovleceii galbeni și verzi în 6 bucăți fiecare (partea cea mai largă este de 1 1/2 inci), folosind tehnica rangiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Tăiați cartoful dulce (pe piele) în 8 bucăți folosind tehnica rangiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
4
Îndepărtați partea inferioară dură a tulpinilor de năsturel și tăiați buchetul în jumătate transversal. Pune nasturelul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
5
Așezați bucățile de cartof dulce și ceapa cipollini într-o oală mare cu apă rece pentru a acoperi la foc mare și aduceți-o la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Cipollini
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ciupercile și dovleceii galbeni și verzi și gătiți timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ciupercile și dovleceii într-o strecurătoare pentru a se usca la aer, în timp ce ceapa și cartofii dulci continuă să gătească încă 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ceapa în strecurătoare pentru a se usca la aer, în timp ce cartofii dulci continuă să gătească timp de 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii dulci în strecurătoare și uscați la aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Condimentează carnea de vită cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați carnea de vită și gătiți până când ambele părți sunt aurii; timpul total de gătit este de aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați carnea de vită pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Adăugați legumele în tigaie și gătiți până când suprafețele fiecărei legume sunt ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Tăiați fiecare friptură în 6 bucăți. Împingeți legumele într-o parte și readuceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă sosul BBC și sake peste carnea de vită și legume și se readuce tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați năsturelul și gătiți timp de 1 până la 2 minute, ungând frecvent carnea de vită și legumele cu sosul. Împărțiți carnea de vită și legumele între boluri adânci și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Nu Dintr-o Grădină Locală
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat