Sufleuri de caise cu frișcă de rom de vanilie
Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, ROM, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort scurt de nectarină de caise cu frișcă de vanilie, Souffl din catifea rosie cu frisca, și Sufleu De Ciocolata Cu Zahar Brun Si Frisca De Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, fierbeți caisele, apa și 1/2 cană de zahăr, acoperite, timp de 20 de minute.
Transferați amestecul fierbinte într-un robot de bucătărie și piureul până când este foarte neted. Forțați piureul printr-o sită fină într-un bol și amestecați sucul de lămâie, romul, vanilia și 1 vârf de sare. Se răcește complet piureul. (Piureul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.) Aduceți piureul la temperatura camerei înainte de a continua.
Transferați piureul într-un castron mare. Incalziti cuptorul la 350 de grade F. Generos unt șase, 7 uncii (3 1/2 de 1 3/
ramekins și înveliți cu zahăr suplimentar, eliminând excesul. Cu un mixer electric, bateți albușurile cu un vârf de sare până se spumează. Bateți în cremă de tartru și bateți albușurile până când dețin vârfuri moi. Bateți restul de 1/4 cană de zahăr, puțin câte puțin, și bateți bezea până când ține doar vârfuri rigide.
Bateți aproximativ un sfert din bezea în piure pentru a ușura, apoi pliați bezea rămasă ușor, dar bine. Ladă se bate în ramekins și se coace sufleuri pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului timp de 20 până la 25 de minute, sau până se umflă, se rumenesc și se așează doar în centru.
Scoateți ramekins din cuptor.
Bateți smântâna grea până se dublează în volum, adăugați rom și continuați să bateți până când este ușor și pufos. Cu 2 furci trageți centrul deschis al fiecărui sufleu.
Așezați o bucată de frișcă cu rom în deschidere.