Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice
Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină universală, sare kosher grosieră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată Asiatică De Pere Și Cabrales Cu Sos De Smochine Și Port, Salată De Andive Și Pere Asiatice, și Salată de andive, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de unt șase feluri de mâncare de 3/4 cană souffl sau cupe de cremă. Praf cu făină; scuturați excesul.
Așezați vasele în tigaie. Topiți 2 linguri de unt în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați 1/4 cană de făină; bateți 1 minut. Adăugați treptat lapte și bateți până când amestecul este gros și neted, aproximativ 2 minute.
Adăugați brânza și bateți până se topește și se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou, piperul și sarea kosher. Rece souffl baza 15 minute.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în baza de suflu de la 2 adaosuri (amestecul va fi curgător). Împărțiți souffl-ul între preparatele preparate.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor.
Coaceți până când souffl-urile sunt ușor umflate și aurii deasupra, aproximativ 35 de minute (souffl-urile nu se pot ridica deasupra marginii vaselor). (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Scoateți souffl-ul din Baia de apă; lăsați să stea la temperatura camerei.
Așezați vasele souffl diametru pe foaia de copt și reîncălziți în cuptorul 350 F 10 minute.)
Împărțiți salata de andive și pere asiatice între 6 farfurii.
Așezați 1 fel de mâncare souffl alături de salată pe fiecare farfurie și serviți.