Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 171 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, chimen măcinat, praf de chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sud-Vest Umplute Ardei Gras, Rețetă De Ardei Umpluți Din Sud-Vest, și Sud-vest Quinoan și spiralizat cartofi dulci umplute ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Grătar de căldură pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; grătar de căldură la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați amestecul de acoperire și condimentele într-un castron mediu; amestecați brânza. Rezervați 1/2 cană amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă amestecul de brânză rămas cu fasole, porumb, dovlecei și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®
4
Ungeți jumătățile de piper cu ulei; umpleți cu amestec de fasole. Se acoperă cu amestec de brânză rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-
5
Acoperiți grătarul grătarului (peste arzătorul neluminat) cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați ardeii pe folie; acoperiți grătarul cu capac. Grătar 25-30 min. sau până când ardeii sunt fragede și umplutura este încălzită, monitorizând temperatura consistentă a grătarului și rearanjând ocazional ardeii pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ