Suc de fructe Kugel II
Butternut Squash Kugel II este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți nuci pecan, ouă, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, și Sweet Spaghetti Squash Kugel cu mere și stafide.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt și un vas de copt de 9x13 inci.
Coaceți dovlecelul de unt pe foaia de copt pregătită, tăiată cu fața în jos, în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței de ou și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Bateți ușor ouăle și albușurile într-un castron mare. Se amestecă tăiței și ceapa. Scoateți carnea din dovlecelul în amestecul de tăiței. Condimentează cu rozmarin, salvie, sare și piper. Se amestecă ușor pentru a combina.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită de 9x12 inci.
Se presară cu nuci pecan tocate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.