Strawberry-rubarbă și cremă baruri

Strawberry-rubarbă și cremă baruri
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da căpșuni-rubarbă și smântână baruri un try. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 409 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 45 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frișcă grea, amidon de porumb, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Bare De Rubarbă Cu Căpșuni, Strawberry Rhubarb Crumb Baruri, și Strawberry Rhubarb Hrișcă Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci. Răciți un castron metalic în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, nucile pecan, untul și zahărul alb într-un bol și apăsați amestecul în fundul tăvii de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 18 până la 20 de minute; se răcește în tigaie pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Se amestecă 1 cană zahăr brun, sirop de porumb și amidon de porumb într-o cratiță; se amestecă rubarba. Aduceți amestecul de rubarbă la fierbere; reduceți căldura și gătiți, amestecând des, până se îngroașă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Lăsați umplutura să se răcească și amestecați căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
6
Bateți crema de brânză cu zahărul cofetarilor într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă smântână grea într-un bol metalic răcit și se bate cu un mixer electric până când este pufos și crema ține vârfuri moi, aproximativ 3 minute. Îndoiți 1 cană de frișcă în amestecul de brânză cremă; rezervați frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Întindeți amestecul de cremă de brânză peste crusta răcită și deasupra cu amestecul de rubarbă; lingurați frișca rămasă peste stratul de rubarbă. La frigider până se fixează și se răcește bine, 3 până la 4 ore; se presară cu 2 linguri de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
RubarbăRubarbă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista