Straturi de briose englezești cu șuncă și brânză
Această rețetă face 6 porții cu 262 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, albușuri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Brioșă engleză Super brânză-straturi de slănină Canadiană, Sandviș cu șuncă, ou și brânză pe brioșă engleză, și Gem de brânză de vaci pe o brioșă engleză.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jumătate de brioșă în 6 pene. Aranjați jumătate din pene de brioșă în partea de jos a unui vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu slănină.
Se presară cu jumătate de brânză. Aranjați pene de brioșă rămase peste brânză. Se acoperă cu brânza rămasă.
Combinați laptele și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de brioșe. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 32
Descoperiți straturile și coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.