Stil Calabrian De Pește-Spadă

Stilul Calabrian de pește-spadă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 961 calorii. Pentru $10.01 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, fasole fava, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stil Calabrian De Pește-Spadă, Pesce spada con capperi alla calabrese (pește-spadă în stil Calabrian cu capere), și Pește-Spadă, Stil Sicilian.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper.
Adăugați peștele și amestecați suficient pentru a-l acoperi.
Lăsați-l să se marineze aproximativ 15 minute.
Scoateți peștele din marinată și uscați-l.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se prăjește ceapa până devine aurie, apoi se adaugă peștele. Se rumenesc bucățile de pește pe toate părțile, apoi se scot din tigaie și se lasă deoparte.
Se amestecă făina în tigaie; gatiti si amestecati pana se rumeneste usor. Se amestecă treptat vinul alb. Întoarceți peștele în tigaie și adăugați fasolea fava.
Se presară pătrunjel proaspăt, se acoperă și se fierbe timp de 2 până la 3 minute, sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.