Steak au Poivre

Steak au Poivre

Instrucțiuni

1
Fripturile se usucă și se condimentează ambele părți cu sare kosher.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Zdrobiți grosolan boabele de piper într-o pungă de plastic sigilată cu un kilogram de carne sau fundul unei tigaie grele, apoi apăsați uniform piperul pe ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Încălziți o tigaie grea de 12 inci (de preferință fontă) la foc moderat până când este fierbinte, aproximativ 3 minute, apoi adăugați ulei, tigaie învârtită și fripturi saut circulara în 2 loturi, răsturnând o dată, aproximativ 6 minute pe lot pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați fripturile gătite într-un platou rezistent la căldură și păstrați-le la cald în cuptor în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se adaugă șalotă și jumătate de unt (2 linguri) în tigaie și se gătește la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maronii, până când șalota se rumeneste bine peste tot, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Adăugați coniac (aveți grijă; se poate aprinde) și fierbeți, amestecând, până când lichidul este redus la o glazură, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați smântână și orice sucuri de carne acumulate pe platou și fierbeți sosul, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Adăugați restul de 2 linguri de unt și gătiți la foc mic, tigaie învolburată, până când untul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Serviți sosul cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serve sauce with steaks.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista