Squash Butternut și pizza Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii de Butternut și Gorgonzola Pizzan. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 375 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți dovlecei de butternut, făină de porumb, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină, Gorgonzola Butternut Squash Ravioli, și Plăcintă cu paste de dovleac și Gorgonzola Rigatoni cu salvie prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. feliați subțire fiecare cub de dovlecei de butternut și aruncați într-un bol mic cu uleiul de măsline. Tăiați subțire ceapa și salvia.
Presărați o suprafață de lucru cu făina de porumb și folosiți un sucitor și/sau mâinile pentru a întinde aluatul într-un cerc de 12 inci. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit și așezați aluatul pe ea.
Zdrobiți gorgonzola și presărați-o uniform pe tot aluatul, lăsând o margine de 1 inch pentru crustă. Împrăștiați dovlecelul și ceapa deasupra brânzei.
Presărați Salvia deasupra.
Coaceți până când brânza este topită, dovlecelul este înmuiat și crusta este aproape rumenită, aproximativ 11 minute. Împrăștiați nucile peste pizza și coaceți până când sunt ușor prăjite, încă 2 minute. Feliați pizza în 8 pene.
Fotografie realizată de Con Poulos