Sparanghel prăjit cu oțet Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit cu oțet Balsamic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.47 pe portie. Un amestec de sare de mare măcinată, ulei de măsline, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Sparanghel Și Ceapă La Grătar Cu Oțet Balsamic Și Brânză Albastră, Sparanghel la grătar și ceapă roșie cu ulei de măsline și oțet Balsamic, și Ratatouille prăjită cu oțet Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Așezați sparanghelul într-un vas de copt superficial de 9x13 inci.
Se presară cu ulei, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Stropiți cu oțet chiar înainte de servire.