Sparanghel-Frittata De Cartofi

Sparanghel - Frittata de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sparanghel Și Frittata De Cartofi, Sparanghel și Frittata de cartofi, și Sparanghel Și Frittata De Cartofi.
Instrucțiuni
Aburiti cartofii pana abia se inmoaie, aproximativ 5 minute; pus deoparte. Aburiți sparanghelul până la un verde strălucitor, dar încă crocant, aproximativ 2 minute.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, încălziți 1 1/2 linguri de ulei la foc mare.
Se adauga cartofii si saut pana se rumeneste si crocant, aproximativ 7 minute.
Adăugați sparanghelul și ceapa, condimentați cu sarea și piperul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute; se transferă într-o farfurie.
Ștergeți tigaia, puneți-o la foc moderat și adăugați 1 lingură de ulei. Bateți ouăle cu smântâna grea până se omogenizează. Se amestecă legumele și se toarnă amestecul în tigaie. Reduceți focul la minim și gătiți până când marginile încep să se fixeze. Ridicați părțile laterale ale frittatei cu o spatulă de cauciuc, înclinând tigaia pentru a permite ouălor nefierte să se scurgă sub. Continuați să gătiți până când partea de jos este setată și partea de sus abia curge, aproximativ 7 minute.
Puneți o farfurie plată mare peste tigaie și inversați frittata pe farfurie.
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie și glisați frittata înapoi. Gatiti pana cand fundul este auriu, aproximativ 3 minute. Glisați frittata pe o farfurie mare și tăiați-o în pene.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Se servește cu: o salată bine îmbrăcată și pâine crustă.