Sparanghel De Sare Neagră
Sparanghelul cu sare Neagră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți sparanghel, ulei de măsline, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, Sparanghel Englezesc De Sezon Nou, Rulou De Sare Și Piper, Sos Gribiche, și Tarte cu prune negre cu unt brun și sare de mare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului. Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de broiler.
Așezați sulițele de sparanghel pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Se presară cu sare din Marea Neagră.
Se fierbe sparanghelul până se înmoaie și începe să se rumenească, 6 până la 10 minute.