Sparanghel Cu Unt De Curry

Sparanghel Cu Unt De Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu unt de Curry. O porție conține 65 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Cu Unt De Curry, Lovi cu piciorul niște sparanghel: Gnocchi cu unt brun cu sparanghel și mazăre, și Sparanghel cu Dip Curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista