Ai nevoie de o garnitură fără gluten ? Spanacul și orezul Alfredo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 827 de calorii , 16 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Dacă aveți sare, cățel de usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt lasagna Alfredo fără gluten și lactate , Alfredo ușoară și ușoară și supă picant de linte și orez negru cu kale, spanac și praz .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, căliți usturoiul în unt. Se amestecă smântâna și brânza; gatiti 1 minut sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată