Spanac și curry de năut

Spanac și curry de năut
Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete pentru repertoriul dvs., spanac și curry de năut ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 96 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă ușoară de curry, orez basmati, lingură de suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Curry de năut și spanac, Spanac Curry De Năut, și Curry de năut și spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți pasta de curry într-o tigaie mare antiaderentă. Odată ce începe să se despartă, adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute pentru a se înmuia. Sfat în roșii și bule timp de 5 minute sau până când sosul s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați nautul și niște condimente, apoi gătiți încă 1 min. Scoateți focul, apoi răsturnați spanacul și lăsați căldura tigaiei să ofilească frunzele. Condimentați, adăugați sucul de lămâie și serviți cu orez basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Revista