Spanac și caserola de ouă de ciuperci
Spanacul și caserola de ouă de ciuperci este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți făină, sare, brânză Monterey jack și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola de spanac și ciuperci, Spanac, ciuperci și brânză mic dejun Caserola, și Spanac de ciuperci și caserolă de orez brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu 1 linguriță de unt.
Bateți ouăle într-un castron mare.
Adăugați brânză de vaci, brânză Monterey Jack, 1/2 cană unt topit, făină, spanac, ciuperci, praf de copt și sare; se amestecă.
Se toarnă amestecul de ou în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt setate și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute.