Spaghete cu polen de fenicul, portocale, usturoi și mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghete cu polen de fenicul, portocală, usturoi și mentă. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 675 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, frunze de mentă, spaghete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere, Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday, și Naan de mentă, fenicul și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare cu 1/4 cană de sare kosher și gătiți spaghetele până se înmoaie, dar încă ferme. Amestecați ocazional, mai ales când adăugați mai întâi spaghete.
În timp ce spaghetele fierb, topiți untul la foc mediu-mic într-o tigaie largă. Când untul este topit, adăugați usturoi și gătiți timp de un minut.
Când spaghetele sunt gata, se strecoară din oală și se adaugă în tigaie împreună cu ulei de măsline, coajă de portocală, mentă și polen de fenicul. Se amestecă până când pastele sunt bine acoperite cu ulei și sunt foarte parfumate.
Adăugați sare după gust și suc de lămâie, dacă doriți.