Spaghetele și chiftelele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 679 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Spaghete și chiftele, și Spaghete cu chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru chiftele: într-un castron mare, folosind mâinile, amestecați carnea de vită, carnea de porc, parmezanul, pătrunjelul, pesmetul, stocul, sarea, cayenne, ouăle, usturoiul și ceapa până se combină uniform. Aveți grijă să nu suprasolicitați amestecul; nu doriți să compactați prea mult carnea sau chiftelele vor fi dure. Puneți puțin ulei pe mâini și formați-vă liber în chiftele de dimensiunea mingii de golf. Ar trebui să aveți aproximativ 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Adăugați ușor chiftelele și rumeniți bine pe toate părțile; acest lucru va dura aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Transferați chiftelele pe o farfurie și dați-le la frigider până când sunteți gata să le gătiți în sugo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Pentru sos: în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru a găti chiftelele, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și adăugați țelina, ceapa și morcovii. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și frunzele de dafin și gătiți până la parfum, 1 minut. Împingeți legumele într-o parte și adăugați pasta de roșii, prăjind-o pe fundul tigaiei timp de 1 minut. Se amestecă în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați roșiile, bulionul de pui și cimbrul și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți foarte ușor, parțial acoperit, până când este gros și redus semnificativ, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați cu grijă chiftelele, câteva la un moment dat, și fierbeți, amestecând foarte ușor din când în când - nu rupeți-a-ya bawls! - până la gătit, 40 de minute. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
9
Adăugați cea mai mare parte a busuiocului și amestecați, rezervând puțin pentru a stropi deasupra pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Între timp, gătiți spaghetele într-o oală cu apă clocotită sărată până la al dente, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Pentru a servi, puneți pastele într-un castron mare de servire. Imediat sos polonic pe partea de sus și apoi chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Garnisiți cu busuioc proaspăt tocat și parmezan proaspăt ras. Încingeți sosul rămas și chiftelele într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita