Sosul Chile al lui Lou

Sosul Chile al lui Lou
Lou ' s Chile Sauce ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 438 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, ardei gras, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Sos de tomate Chile Verde (akan AWESOME-sos), Sos Roșu Chile, și Sos Roșu Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind șapte borcane de dimensiunea unei halbe.
2
Închideți ienibaharul într-un strat dublu de pânză de brânză și legați bine cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Tăiați grosolan roșiile; ar trebui să aveți 4 litri, inclusiv sucuri. Curățați și tocați grosolan ceapa; ar trebui să aveți 4 1/2 căni. Tulpina, semințele și tocați grosolan ardeii grași roșii și verzi; ar trebui să aveți 3 căni din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Într - o tigaie de 10 până la 12 litri, combinați punga de condimente, roșiile, ceapa, ardeii roșii și verzi, oțetul, zahărul, sarea, muștarul, scorțișoara, sosul fierbinte, pudra de curry, nucșoara, ghimbirul și ardeii iute. Măsurați volumul (consultați "sfaturile de conservare ale Sunset" de mai jos). Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediuși amestecați des până când amestecul este gros și redus cu 1/2, aproximativ 2 ore. Ridicați punga de condimente și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/2 inch de spațiu în fiecare borcan și procesând borcane timp de 15 minute (vezi note).
1
Adăugați unt în gemuri și jeleuri pentru a preveni formarea spumei în timpul gătitului. Dacă omiteți untul, îndepărtați spuma înainte de a pune gem sau jeleu în borcane. Rețeta va produce cu aproximativ 1/4 cană mai puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
GemGem
2
Măsurați tot zahărul într-un castron înainte de a începe rețeta. Multe rețete de conserve necesită adăugarea unui volum mare de zahăr atunci când un amestec fierbe deja; măsurarea înainte simplifică acest pas și previne greșelile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Folosiți o riglă pentru a măsura volumul. Unele rețete necesită reducerea unui amestec cu o anumită cantitate. Pentru a stabili acest lucru cu ușurință, introduceți o riglă de lemn curată în tigaie înainte de a găti și măsurați cât de departe ajunge amestecul. Apoi gătiți conform instrucțiunilor până când s-a redus cu procentul specificat. De exemplu, dacă amestecul nefiert măsoară 4 inci în tigaie și rețeta spune să se reducă la jumătate, gătiți-l până la 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Bodegas Naveran brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
50% Xarel-lo, 30% Macabeo și 20% Parellada îmbătrânită timp de 18 luni pe drojdie fac din această cava o valoare incredibilă. Bulele Delicate cu o textură mătăsoasă și o mineralitate cretoasă fac din această băutură cava ca șampania NV.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista