Sosul Bearnaise al lui Ben
Sosul Bearnaise al lui Ben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, chervil, oțet de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), Sos Bearnaise, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul, oțetul, șalotul, ardeiul alb, tarhonul, chervilul și pătrunjelul într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mediu-mare până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri. Se strecoară reducerea oțetului într-un castron mare; deoparte.
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță la foc mare, apoi reduceți căldura la scăzut sau mediu-scăzut pentru a menține apa la foc mic.
Bateți gălbenușurile de ou în reducerea oțetului, apoi așezați vasul peste apa care fierbe.
Bateți constant până când gălbenușurile s-au îngroșat și au transformat o culoare galben-lămâie palidă. Amestecul va forma panglici atunci când biciul este ridicat din castron. Odată ce gălbenușul a ajuns în acest punct, scoateți vasul din apa fierbinte.
Turnați încet untul fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, continuând să bateți puternic. Nu încetați să bateți până când tot untul nu este complet încorporat sau sosul se va separa. Odată terminat, amestecul va deveni un sos gros și cremos.