Sos proaspăt de piersici și ghimbir
Sosul proaspăt de piersici și ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piersici, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersică Albă Și Gem De Ghimbir Proaspăt, Shortcakes Proaspete Cu Piersici Și Ghimbir Confiat, și Sorbet De Piersici Cu Ghimbir: Proaspăt, De Casă.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie umplută cu apă la fierbere la foc mare. Blanch piersici în apă clocotită timp de 1 minut.
Scoateți, lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi curățați, lăsați și tocați aproximativ carnea de piersică. Aruncați cojile și gropile.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Când spumarea dispare, adăugați șalotă și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie și abia începând să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă ghimbirul și usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați piersici tocate, zahăr brun, scorțișoară și pudră de muștar și continuați să gătiți până când piersicile s-au înmuiat și și-au eliberat sucurile, 10 până la 15 minute. Se amestecă bourbon, se gătește încă 1 minut. Se condimentează cu sare după gust și se servește.