Sos De Vin Cremos
Sosul cremos de vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 323 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Praz Cu Sos Cremos De Vin, O tigaie Rigatoni cu sos cremos de roșii de vin roșu, și Pește cu ierburi cu sos cremos de vin alb.
Instrucțiuni
Aduceți vinul și sucul de lămâie la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe 6 până la 8 minute sau până când amestecul este redus la jumătate.
Bateți în frișcă. Gatiti 3 pana la 4 minute, batand constant, pana se ingroasa.
Reduceți căldura la foc mic și amestecați sosul de soia și untul până când untul se topește.
* Sucul de struguri albi poate fi înlocuit cu vinul.